ورکشاپ عملی نقش کارآفرینی و تمایل دانشجویا به کارآفرینی برگزار گردید.

دانشکده طب دانشگاه کاتب جهت رسیدن به اهداف استراتیژیک و مطابق به پلان عملیاتی سال 1403، ورکشاپ عملی با عنوان “نقش کارآفرینی و تمایل دانشجویان به کارآفرینی” را جهت ترویج فرهنگ کارآفرینی در کشور برای محصلان خویش، برگزار نمود
این ورکشاپ، که در تاریخ 20/08/1403 برگزار شد، بیشتر 150 محصلان دانشکده طب دانشگاه کاتب شرکت کرده بودند. هدف اصلی این ورکشاپ، آموزش مباحث کارآفرینی و ایجاد کسب و کار های کوچک برای محصلان بود.
در این ورکشاپ، شرکت کنندگان با مباحث مختلف کارآفرینی، بیزنس پلان، راز های موقیت کسب و کار، ایجاد و راه اندازی کسب و کار ها آشنا شدند. که این مباحث شامل تحلیل SWOT، تعیین هدف، استراتژی های بازاریابی، مدیریت مالی و ساختار سازمانی بود. همچنین، در طول ورکشاپ، شرکت کنندگان فرصت داشتند تا به صورت عملی بر روی کسب و کار خود کار کنند و آن را بهبود بخشند.


ورکشاپ متذکره با استفاده از روش های تعاملی و عملی، محتوای آموزشی را به بهترین شکل جذاب و قابل فهم برای شرکت کنندگان ارائه داد. همچنین، استفاده از فضای سالن مطالعه برای برگزاری ورکشاپ، باعث ایجاد یک محیط آموزشی مناسب و خلاقانه شد.
شرکت کنندگان در پایان ورکشاپ، با اطلاعات و مهارت های لازم برای راه اندازی کسب و کار آشنا شد و به صورت عملی مدل کسب و کار های مدنظر خود را کامل نمودند. همچنین، با تجربه های عملی و تمرین های گروهی در طول ورکشاپ، شرکت کنندگان توانستند تفکر کارآفرینانه خود را تقویت کنند. که در این ورکشاپ 7 تیم تشکیل گردید که هر تیم جهت عملی شدن ایده خود مدل کسب و کار خود را تنظیم نمودند. که این کسب و کار ها قرار شرح زیر می باشد. کشت و پرورش سمارق، پرورش کرم زالو، تولید لباس های طبی، آینده بهتر، پروژه قالین، سیستم وقایع دیابت و بهتر شدن تغذیه مردم و تبلیغات خلاقانه برای شرکت ها که با توجه به بازار کار در افغانستان و همچنان زمینه عملی شدن این ایده ها، ایده کشت و پرورش سمارق مقام اول، پرورش کرم زالو مقام دوم و تولید لباس های طبی مقام سوم را کسب نمودن و قرار شده که در تاریخ 27/08/1403 در محفل گرامی داشت و تقدیر از محصلان برتر از بهترین ایده نیز تقدیر شود.
به طور کلی، برگزاری موفقانه ورکشاپ متذکره با رویکرد کارعملی و خلاق برای محصلان دانشکده طب، دانشگاه کاتب به عنوان یک فعالیت آموزشی موفق و سودمند تلقی گردید.

0 0 votes
Article Rating

Sharing



چاپ
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

2024-11-26