ورکشاپ آموزشی روش تحقیق در علوم طبی با تاکید بر مقاله نویسی

شرح ورکشاپ:

ورکشاپ روش تحقیق و مقاله نویسی برای اساتید دانشکده طب دانشگاه کاتب برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز گردید. سپس ریاست تحقیقات دانشگاه، استاد حسین براتی در مورد اهمیت برگزاری سمینارهای تحقیقاتی در ارتقای ظرفیت استادان در دانشگاه کاتب سخن گفتند. سپس ورکشاپ روش تحقیق و مقاله نویسی توسط داکتر سید محمد رضا حسینی استاد کدر، آمریت کلینیک و مسئول کمیته تحقیقات دانشکده طب به طور اختصاصی ارایه گردید.

اهمیت موضوع:

انکشاف و تحول در عرصه علوم معاصر وابسته به تحقیق است و تحقیق در دنیای امروز یکی از ضرورت های مبرم در جامعه اکادمیک کشورها و به ویژه دانشگاه کاتب می باشد و بدون داشتن تحقیقات در عرصه های مختلف علوم طبی نمی توان به سوی پیشرفت و ترقی گام گذارد. اساتید دانشکده طب دانشگاه کاتب می تواند نقش بارز و مهمی در امر تحقیق و پژوهش در بخش های علوم طبی و صحی جامعه داشته باشند به همین دلیل دانشکده طب برای بلندبردن ظرفیت تحقیقاتی و چاپ مقاله معتبر علمی در سطح ملی و بین المللی، ورکشاپ آموزشی روش تحقیق در علوم طبی با تاکید بر مقاله نویسی را برای استادان طب برگزار نمود. این سمینار در تاریخ های 1 و 2 میزان سال 1402 با اشتراک اساتید کدر و مدعوی در سالن شورای علمی دانشگاه کاتب در شعبه مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

موضوعات ذیل در این سمینار علمی مورد بحث قرار گرفت:

• تعریف تحقیق و انواع تحقیقات علمی
  • انتخاب موضوع، و طریقه نوشتن انواع عنوان های تحقیقاتی