گزارش جلسه معارفه جدیدالشمولان سمستر بهاری 1403 دانشکده طب

دانشکده طب دانشگاه کاتب، در راستای پیشبرد اهداف استراتژیک و تطبیق پلان عملیاتی سال 1403 خویش جلسه معارفه با محصلان جدیدالشمول سمستر بهاری 1403 را بتاریخ 13/01/1403 در سالن اجتماعات دانشگاه کاتب برگزار نمود. این جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط قاری عبدالرشید رحمانی آغاز گردید. در ابتدا ریاست محترم دانشکده طب داکتر عباس علی رموزی ضمن خیرمقدم و خوش آمدید به محصلان، در ارتباط با اصول و مقررات دانشگاه کاتب صحبت نموده و بخش‌های مختلف دانشگاه را به معرفی گرفت و دستاورد‌های بزرگ دانشگاه کاتب که شامل کسب اعتبار علمی، رده بندی جهانی، برگزاری کنگره‌های علمی ملی و بین‌المللی، راهیابی به دوره تخصص فارغ‌التحصیلان، سپری کردن امتحان NMLE محصلان فارغ شده و ده‌ها دستاورد دیگر را به گونه مفصل تشریح نمودند. در ادامه آقای داکتر ذبیح الله اقبال آمریت دیپارتمنت طب معالجوی در مورد سیستم درسی و فضای مناسب اکادمیک در دانشگاه کاتب ایراد سخن نمودند و در ادامه آقای محمد جان عطایی مدیریت محترم امور محصلان و آقای عزیز احمدی مدیریت محترم امور مالی دانشگاه به ترتیب پروسه امور محصلان و مالی را مفصلاْ تشریح نموده و وضاحت دادند. در ادامه آقای ابوذر افضلی کارشناس دانشکده طب و عضو کمیته آموزش الکترونیک دانشکده طب، نحوه استفاده از سیستم آموزشی اسپارک کاتب را برای محصلان آموزش داده و معرفی نمودند.

در این جلسه چشم انداز، بیانیه مأموریت، پلان استراتژیک، پلان عملیاتی ، مرور دوره ای، نظارت سالانه، کمیته ها، ارزیابی های دانشکده از اساتید و محصلان و ارزیابی های محصلان از اساتید و کارمندان نیز برای محصلان جدیدالشمول به معرفی گرفته شد.

2024-05-04