گزارش روکشاپ دو روزه روش تدریس

گزارش ورکشاپ دو روزه روش تدریس:

موضوع: روش های تدریس PBL, SCL  و OBL

اهمیت موضوع

دانشگاه کاتب به عنوان معتبرترین دانشگاه افغانستان متعهد به ارایه درس های استاندارد با روش های معاصر تدریس در سطح کشور می باشد. بناء پیاده سازی و استفاده از روش های تدریس مدرن یک ضرورت اساسی در راستای اهداف آموزشی دانشگاه است. به همین خاطر دانشکده طب برای بلند بردن توانای تدریس استادان و با در نظر داشت آموزش مبتنی بر نتیجه و کارای بالا سمینار روش تدریس را برای اساتید خود برگزار نمود.

این سمینار در روز های دوشنبه و سه شنبه بتاریخ ۱۰/۰۷/۱۴۰۲ و ۱۱/۰۷/۱۴۰۲ با اشتراک اساتید کادر و مدعوی دانشکده ای طب و محصلین برگزار گردید.

مکان برگزاری: سالن کنفرانس ساختمان برچی

آجندای جلسه

در ابتدا جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز گردید و سپس دوکتور عباس علی رموزی در مورد اهمیت و ضرورت روش های تدریس فعال، شاگرد محور و مدرن سخنان اش را ایراد نمود. بعدا سمینار تحت عنوان روش های تدریس SCL ، PBL و OBL  توسط دوکتور حسین علی سلطان فر استاد آناتومی دیپارتمنت پاراکلینیک دانشکده طب به طور بسیار اساسی به صورت تیوری و عملی ارایه شد و یک سناریو در مورد روش PBL به صورت گروپی و عملی تطبیق و نتیجه گیری گردید.

محتوای سمینار

• فرق روش های تدریس فعال و غیر فعال
  • یاد گیری شاگرد محور یا SCL و مزیت های آن
  • یاد گیری مبتنی بر مسآله یا PBL ، نحوه تهیه ای سناریو و هفت مرحله تطبیق آن